Stipendi opiskelua varten kotiyliopistossasi

Logo Sparheld Alennusstipendi: Suomen säästeliäin opiskelija

Spar-Stipendium

Stipendin tiedot

Institution: 
alennussankari.fi
Name: 
Alennusstipendi: Suomen säästeliäin opiskelija
E-Mail: 
alennusstipendi@sparheld.de

Säästäminen tekee sitkeäksi ja varmistaa huonon tuulen? Ei lainkaan - ei ainoastaan kokemuksemme, vaan myös nykyiset tutkimukset osoittavat päinvastaista: kuka selviää pienellä budjetilla parhaiten, on huomattavasti tyytyväisempi elämäänsä. Yksinkertaisesti tiivistettynä: kuka säästää, voittaa!

Erityisesti opiskelijat joutuvat usein selviytymään arkielämässä pienellä budjetilla. Itsekurin lisäksi tarvitaan runsaasti luovuutta: olipa kyseessä kirjojen vaihto, halvimman tarjouksen metsästys tai askartelumaraton - fiksuilla ideoilla pärjää usein paremmin kuin pullollaan olevalla tilillä.

Olemme sitä mieltä, ettei säästäminen ollut ainoastaan isoäidin aikaan tärkeä hyve,
vaan myös tänä päivänä. Siksi European Funding Guide etsii yhdessä Säästösankari Alennussankari kanssa Suomen säästeliäintä opiskelijaa. Selviätkö elämässäsi myös vähällä rahalla? Kerro meille salaisen reseptisi, hae stipendiä ja ryhdy säästöstipendiaatiksi!

ALENNUSSTIPENDIN YLEISKATSAUS

Yhteensä 21.000 € jaetaan. Kukin kolmesta apurahan saajasta saa 300 € kuukaudessa 12 kuukauden ajan. On myös mahdollista tarjota omaa (säästö) tietoutta palkallisessa harjoittelupaikassa (korvaus 3.000 €) alennussankari.fi ja syventää sitä.

ALENNUSSTIPENDIN HAKEMUS

Edellytykset

Miksi olet Suomen säästeliäin opiskelija? Eri alojen opiskelijat voivat hakea stipendiä vastaamalla tähän kysymykseen luovasti.

Video / teksti

Kerro itsestäsi ja miksi olet "Suomen säästeliäin opiskelija". Voit joko luoda lyhyen videon TAI kirjoittaa lyhyen tekstin. Siirrä video yhdestä yleisille foorumeille (Youtube, Vimeo, jne). Otathan huomioon, että video on enintään 1 minuutin pituinen. Videon otsikossa on myös oltava sana "Alennussankari". Jos päätät kirjoittaa esseen, tekstin pituus saa olla enintään 1000 merkkiä (välilyönnit mukaan lukien).

Valintaprosessi

Voit joko lähettää hakemuksesi 30.9.2017 asti sähköpostiosoitteeseen alennusstipendi@sparheld.de tai siirtää tiedoston sivustolle www.alennussankari.fi/alennusstipendi kohdassa "Osallistu". Tuomaristo päättää myöhemmin, mitkä opiskelijat saavat alennusstipendin.

Tarvittavat hakemusasiakirjat

  • Hakulomake: Täytä hakulomake ja anna perustietosi.
  • Video tai teksti: Luo lyhyt video TAI kirjoita lyhyt teksti, jossa voit kertoa itsestäsi ja selittää, miksi olet Suomen säästeliäin opiskelija.
  • Voit siirtää videosi kaikilla videofoorumeilla (esim. kuten Youtube, Vimeo). Videon linkki on annettava hakemuslomakkeessa ja sen voi suoraan kopioida.
  • Lähetä meille allekirjoitettu hakulomake sähköpostiosoitteeseen alennusstipendi@sparheld.de tai siirrä se www.alennussankari.fi/alennusstipendi-sivustolle kohdassa "Osallistu".
  • Liite voi olla enintään kaksi megatavua (2Mt).

Hakuajat

Seuraavaa hakuaikaa sovelletaan:
Deadline: 
30.09.2017