Stipendium hvis du læser på eget universitet

Logo Sparheld Rabatstipendium: Danmark mest sparsommelige student

Spar-Stipendium

Information om stipendiet

Institution: 
Rabathelten.dk
Name: 
Rabatstipendium: Danmark mest sparsommelige student
E-Mail: 
stipendium@rabathelten.dk

At spare gør en sammenbidt og i dårligt humør? Overhovedet ikke – det er ikke kun vores erfaring, men også aktuelle undersøgelser viser det modsatte: Den, der får det bedste ud af et lille budget, er betydelig mere tilfreds med sit liv. Kort sagt: Den, der sparer, vinder!

Især studerende er ofte nødt til at klare hverdagen på et lille budget. Udover selvdisciplin kræver det en god portion kreativitet: Uanset om det er bogbyttebørs, tilbudsjagt eller gør-det-selv-projekter - med smarte ideer kommer man ofte længere end med en bugnende fyldt konto.
.

Vi synes: at spare ikke kun var en vigtig dyd på bedstemors tid, det er det stadig. Derfor søger European Funding Guide sammen med rabathelten.dk Danmarks mest sparsommelige studerende. Klarer du dig også fremragende for få penge? Så fortæl os din hemmelige opskrift, ansøg nu og modtag vores Rabatstipendium!

OVERSIGT OVER RABATSTIPENDIUM

Der vil blive tildelt 156 135 kr. i alt. Hver af de tre modtagere af stipendiet modtager 2.200 kr hver måned i 12 måneder. Der er desuden også mulighed for at dokumentere og uddybe ens egen (spare-)viden i et betalt praktikophold (aflønnes med 22.000 kr) hos rabathelten.dk.

ANSØGE OM RABATSTIPENDIUM

Forudsætninger

Hvorfor er du Danmarks mest sparsommelige studerende? Studerende fra alle fagretninger kan ansøge ved at besvare dette spørgsmål på en kreativ måde.

Video/Tekst

Fortæl os lidt om dig selv og hvorfor lige præcis du har gjort dig fortjent til titlen som "Danmarks mest sparsommelige studerende". Du kan enten filme en kort video eller skrive en kort tekst. Upload videoen på en af de største platforme (Youtube, Vimeo, etc.). Bemærk, at din video max. må vare 1 minut. Ordet ”Rabathelten” skal indgå i titlen på videoen. Hvis du beslutter at skrive et essay, må din tekst ikke være længere end 1.000 tegn (inklusiv mellemrum).

Udvælgelsesproces

Du kan sende din ansøgning indtil 30.09.2017, enten at sende den til stipendium@rabathelten.dk eller uploade den på www.rabathelten.dk/rabatstipendium under "Deltag". En jury vil derefter beslutte hvilke elever, der vil modtage Rabatstipendium.

Påkrævede ansøgningsdokumenter

  • Ansøgningsskema: Udfyld ansøgningsskemaet med grundlæggende oplysninger om dig selv.
  • Video eller tekst: Lave en kort video ELLER skriv en kort tekst, hvori du præsenterer dig selv og forklarer hvad, der gør dig til Danmarks mest sparsommelige studerende.
  • Du kan uploade din video til alle videoportaler (fx Youtube, Vimeo). Linket til videoen skal angives i ansøgningsskemaet og kunne kopieres direkte.
  • Send det underskrevne ansøgningsskema til stipendium@rabathelten.dk eller upload det på www.rabathelten.dk/rabatstipendium under ”Deltag”.
  • Den vedhæftede fil må max. være 2 MB

Ansøgningsfrister

Der er følgende ansøgningsfrist:
Deadline: 
30.09.2017