Stipendi omassa yliopistossasi opiskelua varten

Logo Sparheld Alennusstipendi: Suomen säästeliäin opiskelija

Spar-Stipendium

Stipendin tiedot

Institution: 
alennussankari.fi
Nom: 
Alennusstipendi: Suomen säästeliäin opiskelija
Email: 
alennusstipendi@sparheld.de

Säästäminen on synkkää ja ankeaa? Ei lainkaan - ei ainoastaan kokemuksemme, vaan myös nykyiset tutkimukset osoittavat päinvastaista: kuka kokemustemme lisäksi nykyiset tutkimuksetkin osoittavat,että se joka selviää pienellä budjetilla parhaiten, on huomattavasti tyytyväisempi elämäänsä. Yksinkertaisesti tiivistettynä: se joka säästää, se voittaa!

Erityisesti opiskelijat joutuvat usein selviytymään arkielämässä pienellä budjetilla. Itsekurin lisäksi tarvitaan runsaasti luovuutta: olipa kyseessä kirjojen vaihto, halvimman tarjouksen metsästys tai askartelumaraton - fiksuilla ideoilla pärjää usein paremmin kuin pullollaan olevalla tilillä.

Olemme sitä mieltä, että säästäminen tänä päivänä on vähintään yhtä tärkeää kuin isoäidin aikaan. Siksi European Funding Guide etsii yhdessä Säästösankari Alennussankari kanssa Suomen säästeliäintä opiskelijaa. Pärjäätkö elämässäsi myös vähällä rahalla? Kerro meille salainen reseptisi, hae stipendiä ja ryhdy säästöstipendiaatiksi!

ALENNUSSTIPENDIN YLEISKATSAUS

Jaossa on yhteensä 21.000 €. Kukin kolmesta apurahan saajasta saa 300 € kuukaudessa 12 kuukauden ajan. Stipendiaatin on myös mahdollista päästä jakaamaan ja syventämään omaa säästötietouttaan palkalliseen (korvaus 3.000 €) työharjoitteluun alennussankari.fi - sivustolle.

ALENNUSSTIPENDIN HAKEMUS

Edellytykset

Miksi sinä olet Suomen säästeliäin opiskelija? Eri alojen opiskelijat voivat hakea stipendiä vastaamalla luovasti tähän kysymykseen luovasti.

Video / teksti

Kerro itsestäsi ja miksi sinä olet "Suomen säästeliäin opiskelija". Voit luoda joko luoda lyhyen videon TAI kirjoittaa lyhyen tekstin. Siirrä video yhdestä yleisille foorumeille (Youtube, Vimeo, jne). Otathan huomioon, että video on kestoltaan enintään 1 minuutti. Videon otsikossa on myös oltava sana "Alennussankari". Jos päätät kirjoittaa esseen, tekstin pituus saa olla enintään 1000 merkkiä (välilyönnit mukaan lukien).

Valintaprosessi

Voit joko lähettää hakemuksesi 30.9.2017 asti sähköpostiosoitteeseen alennusstipendi@sparheld.de tai siirtää tiedoston sivustolle www.alennussankari.fi/alennusstipendi kohdassa "Osallistu". Tuomaristo päättää myöhemmin, mitkä opiskelijat saavat alennusstipendin.

Tarvittavat hakemusasiakirjat

  • Hakulomake: Täytä hakulomake ja anna perustietosi.
  • Video tai teksti: Luo lyhyt video TAI kirjoita lyhyt teksti, jossa voit kertoa itsestäsi ja selittää, miksi olet Suomen säästeliäin opiskelija.
  • Voit siirtää videosi kaikilla videofoorumeilla (esim. Youtube, Vimeo). Videon linkki on annettava hakemuslomakkeessa ja sen voi suoraan kopioida.
  • Lähetä meille allekirjoitettu hakulomake sähköpostiosoitteeseen alennusstipendi@sparheld.de tai siirrä se www.alennussankari.fi/alennusstipendi - sivustolle kohdassa "Osallistu".
  • Liite voi olla enintään kaksi megatavua (2Mt).

Hakuajat

Seuraavaa hakuaikaa sovelletaan:
Date limite: 
30.09.2017