Stipendium hvis du læser på eget universitet

Logo Sparheld Rabatstipendium: Danmark mest sparsommelige student

Spar-Stipendium

Information om stipendiet

Institution: 
Rabathelten.dk
Nom: 
Rabatstipendium: Danmark mest sparsommelige student
Email: 
rabatstipendium@sparheld.de

Er det kedeligt at spare penge? Overhovedet ikke – det er ikke kun vores erfaring, men det er også aktuelle undersøgelser som viser det modsatte: Den, der får det bedste ud af et stramt budget, er betydelig mere tilfreds med sit liv. Kort sagt: Den der sparer, vinder!

Især studerende er ofte nødt til at klare sig igennem hverdagen på et stramt budget. Udover selvdisciplin kræver det en god portion kreativitet: Uanset om det er på loppemarkeder, tilbudsjagt eller gør-det-selv-projekter - med smarte ideer kan du spare mange penge.

Vi synes at det er vigtigt at spare. Derfor søger European Funding Guide sammen med rabathelten.dk Danmarks mest sparsommelige studerende. Klarer du dig også fremragende for få penge? Så fortæl os om din hemmelige opskrift, ansøg nu og modtag vores Rabatstipendium!

Overblik over stipendiet

Der vil blive tildelt 101200 kr i alt. Hver af de tre modtagere af stipendiet modtager 2200 kr hver måned i 12 måneder. Der er desuden også mulighed for at dokumentere og uddybe ens egen (spare-)viden i et betalt praktikophold (aflønnes med 22000 kr) hos rabathelten.dk.

ANSØG OM RABATSTIPENDIER

Forudsætninger

Hvorfor er du Danmarks mest sparsommelige studerende? Studerende fra alle fagretninger kan ansøge ved at besvare dette spørgsmål på en kreativ måde.

Video/Tekst

Fortæl os lidt om dig selv og hvorfor lige præcis at du har gjort dig fortjent til titlen som "Danmarks mest sparsommelige studerende". Du kan enten filme en kort video eller skrive en kort tekst. Upload videoen på en af de største platforme (Youtube, Vimeo, etc.). Bemærk, at din video maks. må vare 1 minut. Ordet ”Rabathelten” skal indgå i titlen på videoen. Hvis du beslutter dig for at skrive et essay, må din tekst ikke være længere end 1.000 tegn (inklusiv mellemrum).

Information om ansøgningsprocessen

Du kan sende din ansøgning indtil 30.09.2017, enten ved at sende den til stipendium@rabathelten.dk eller uploade den på www.rabathelten.dk/rabatstipendium under "Deltag". En jury vil afgøre hvem modtagerne er.

Påkrævede ansøgningsdokumenter

  • Ansøgningsskema: Udfyld ansøgningsskemaet med grundlæggende oplysninger om dig selv.
  • Video eller tekst: Lav en kort video ELLER skriv en kort tekst, hvori du præsenterer dig selv og forklarer hvad, der gør dig til Danmarks mest sparsommelige studerende.
  • Du kan uploade din video på alle videoportaler (fx Youtube, Vimeo). Linket til videoen skal angives i ansøgningsskemaet og kunne kopieres direkte.
  • Send det underskrevne ansøgningsskema til stipendium@rabathelten.dk eller upload det på www.rabathelten.dk/rabatstipendium under ”Deltag”.
  • Den vedhæftede fil må maks. være 2 MB.

Ansøgningsfrister

Der er følgende ansøgningsfrist:
Date limite: 
30.09.2017