para estudiar en el extranjero

Education New Zealand - "Dream NEW" Stipendiet

Logo NZ Dream NEW

Institución: 
Education New Zealand
Nombre: 
Stipendiet "Dream NEW"
Países elegibles: 
New Zealand

Ved at drømme om det umulige, tager du det første skridt mod forandring. Kun ved at træde ind i det ukendte og væk fra den velkendte sti, kan nye drømme og ideer blive til virkelighed.

Stipendiet "Dream NEW" er blevet udviklet til studerende, som har store drømmer, længes efter eventyr eller nye horisonter. Det er for dem, som ønsker at realisere deres drømme i det fremadsynede New Zealand – et land, hvor innovationen blomstrer, og hvor man går sammen for at følge ens drømme.

En uddannelse fra New Zealand opmuntrer dig til at være åbensindet, kreativ og til at drømme nye tanker.

Hvis…

 • Du hellere vil gå efter stjernerne fremfor et almindeligt liv,
 • Du længes efter eventyr og nye horisonter,
 • Folk synes, du er sindssyg, fordi du drømmer om det umulige,

…så er du den perfekte kandidat til "Dream NEW" stipendiet.

Send din ansøgning og del din drøm med os!

STIPENDIERNE

"Dream NEW" stipendierne har en værdi på op til NZD$12,500 (cirka 60,000 DKK) og hjælper dig med at komme til at studere på et af de førende universiteter i New Zealand og i verden. Stipendiet vil dække halvdelen eller alle de omkostninger, der er med hensyn til studieafgifter for studerende, som ønsker at påbegynde et Study Abroad program i 1. eller 2. semester i 2018 (detaljerne varierer fra institution til institution).

Syv af universiteterne i New Zealand, samt tre af institutionerne bag Technology and Polytechnics, tilbyder "Dream NEW" stipendier:

 • Auckland University of Technology: 1 fuldt stipendie på op til NZD 12,500
 • University of Waikato: 1 fuldt stipendie på op til NZD 12,500
 • Otago Polytechnic (Auckland): 1 fuldt stipendie på op til NZD 8,500
 • Massey University: 3 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • Victoria University of Wellington: 3 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • University of Otago: 3 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • University of Canterbury: 3 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • Ara Institute of Canterbury (ARA): 2 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • Eastern Institute of Technology (EIT): 2 delvise stipendier på op til NZD 4,000 hver
 • Lincoln University: 6 delvise stipendier på op til NZD 2,000 hver

ADGANGSKRAV

Ansøgere skal leve op til ALLE af de følgende krav:

 • Skal være EU-statsborger (eller fra Norge eller Schweiz) eller have opholdstilladelse i EU (eller Norge eller Schweiz)
 • Skal på nuværende tidspunkt være indskrevet på en institution for videregående uddannelse i et af de 28 EU-lande eller i Norge eller Schweiz
 • Skal være 18 år eller ældre på ansøgningstidspunktet

Alle borgere (eller beboere) i alle EU-lande eller Norge eller Schweiz er velkomne til at ansøge om et “Study Abroad” forløb på grundniveau, som tilbydes af de newzealandske universiteter og institutioner.

Ansøgere skal have engelske sprogfærdigheder for at kunne gennemføre kurser i New Zealand. Du skal kunne dokumentere dette for at kunne ansøge om stipendiet.

SÅDAN ANSØGER DU

Stipendium ansøgning

Du kan søge om "Dream NEW" stipendiet via denne online formular. Din ansøgning bliver kun accepteret, hvis den udfyldes på engelsk. Ansøgninger på andre sprog kommer ikke i betragtning.

Påkrævede dokumenter

Udover online formularen ovenfor, skal du indsende/uploade nedenstående punkter for at fuldføre din "Dream NEW" ansøgning. Yderligere detaljer er tilgængelige i online formularen.

 • Officiel udskrift(er) fra dit universitet/uddannelsessted
 • Bevis på dine engelsk færdigheder
 • Dit CV
 • En kopi af ID-siden i dit pas
 • En onlinereference fra dit universitet (professor, underviser etc.)

Video- eller tekstudtalelse

Lav en kort video ELLER skriv et kort blogindlæg/essay, hvor du præsenterer dig selv og forklarer, hvorfor du er den rette kandidat til "Dream NEW" stipendiet.

Fortæl os, hvorfor du er vild med New Zealand; hvad du går og drømmer om; hvilket universitet, du har valgt og forklar os, hvorfor du gerne vil studere i New Zealand.

Din udtalelse bør vise din personlighed, kreativitet og dit ønske om at studere i New Zealand.

Udtalelser kan indsendes i følgende formater:

 • Video (maks. 2 minutter)
 • Online blog / essay /maks. 1,500 tegn, inklusiv mellemrum)

Engelsk sprogfærdigheder

Kandidater skal indsende enten:

 • Indscannede kopier af certifikater, der beviser dine engelsk sprogfærdigheder (f.eks. TOEFL, IELTS, DAAD, afgangsbeviser osv.) OR,
 • Et brev fra dit nuværende universitet, som bekræfter dine engelsk sprogfærdigheder.

UDVÆLGELSESPROCESSEN

 • Du skal indsende din ansøgning før den 1. september 2017
 • Vinderne bliver offentliggjort oktober 2017

ANSØG NU

 • Ansøg venligst her inden den 1. september 2017

Yderligere information om "Study Abroad"

Plazos

Se aplican los siguientes plazos:
Plazo: 
01.09.

À PROPOS DES UNIVERSITÉS EN NOUVELLE-ZÉLANDE

Massey University

Massey University Med campusser i tre forskellige byer, er Massey University et af New Zealands største universiteter. Du får mulighed for at vælge imellem de pulserende og smukke campusser i Palmerston North, Aucklands North Shore og Wellington. Hvert år finder mere end 4.000 internationale studerende fra over 100 forskellige lande, et varmt og yderst indbydende miljø på Massey. Massey er blevet kendt for sine stærke forbindelser med industri og handel, og ikke mindst avanceret forskning. Det er et spændende og progressivt universitet som der desuden tilbyder internationalt anerkendte forskningsorienterede kvalifikationer, som har stor relevans i dag. Lær mere om Massey University.

University of Waikato

Waikato University Universitetet i Waikato er et af New Zealands mest moderne og innovative universiteter og er beliggende på et fantastisk 65 hektar campus i Hamilton, der er New Zealands fjerde største by. Med universitetets beliggenhed i hjertet af New Zealands Nordø, er der 90 minutter til Auckland i syd, som er New Zealands største by. På Waikato finder du det bedste af New Zealands natur og storbyområder lige uden for døren. De internationale studerende fra mere end 70 lande udgør omkring 20% af de i alt 12.500 studerende. Waikato går meget op i at fejre deres maori kultur og historie, hvilket gør Waikato til et godt sted, hvis du ønsker at opleve noget af den bedste kultur, som New Zealand har at byde på. Derudover har Waikato har førsteklasses faciliteter – der alle findes på ét sted, hvilket giver en stærk følelse af fællesskab. Lær mere om University of Waikato.

University of Canterbury

Canterbury University Universitetet i Canterbury (UC) blev etableret og grundlagt tilbage i 1873 og er et prestigefyldt universitet som har stor fokus på aktiv samt innovativ læring. UC er beliggende i Christchurch, som også er den største by på Sydøen. Med en rig historie bag sig og hjem til spændende udvikling, får du på UC det bedste af begge verdener. UC er omgivet af parker og naturskønne områder, hvilket gør dette universitet både levende og engagerende. Som UC-studerende får du adgang til en række erfaringsbaserede læringsmuligheder, her findes alt fra praktikophold og samfundsindsats til feltstudier og meget mere. Tjek UC hjemmeside ud for at lære mere!

Lincoln University

Lincoln University At være lille kan også have sine fordele, og det drager Lincoln University stor nytte af - de rangerer som det 13. bedste i verden for universiteter i den kategori. De har kun omkring 4.000 studerende - og dette tal omfatter 1.000 internationale studerende, hvilket også gør det til New Zealands mindste universitet. Det betyder samtidig, at det kan tilbyde en unik campusoplevelse, færre studerende i klasserne, samt personlig læring og opmærksomhed. Beliggende på den naturskønne Sydø er Lincoln Universitet internationalt kendt for deres fokus på landbrugs- og miljøstudier. Ved at være placeret i udkanten af øens største by, Christchurch, kan du glæde dig over fordelene ved både en by- og landlig livsstil - du kan både stå på ski, surfe og alt ind i mellem. Se deres hjemmeside på Lincoln University.

Victoria University of Wellington

Victoria University Victoria Universitet i Wellington er New Zealands mest internationale universitet og har 22.000 studerende, herunder 3.000 studerende fra mere end 100 forskellige lande. Victoria er blevet kendt for sine højkaliberforskningsprogrammer, dets utrolige internationale fællesskab samt dets førsteklasses beliggenhed i New Zealands hovedstad. Du kommer til at bo i New Zealands kreative hjerte og lære fra Victorias undervisere, som er i verdensklasse. Wellington er også landets kulturelle hovedstad. Kunst, musik, caféer og en hel verden spækket med kreativitet er pakket ind i en kompakt, livlig og ikke mindst venlig by, som Lonely Planet kalder for den fedeste mindre hovedstad. Lær mere om Victoria University.

AUT - Auckland University of Technology

Auckland University AUT - Auckland Tekniske Universitet er et moderne og ikke mindst pulserende universitet, som ligger lige i hjertet af New Zealands største by Auckland. Med mere end 26.000 studerende og 4.000 internationale studerende fra over 90 forskellige lande er Auckland Tekniske Universitet det næststørste universitet i New Zealand, som er kendt for sit skønne campusliv samt innovative programmer. Universitetet har tre campusser i Auckland, der er udstyrede med førsteklasses faciliteter og interaktive klasseværelser. Universitetet byder på mere end 250 uddannelsesprogrammer, fremragende undervisning og en unik og sjov studieoplevelse. Lær mere om AUT.

University of Otago

Otago University Otago Universitet i Dunedin er New Zealands ældste universitet og er i den grad kendt for sit livlige studenterliv samt kultur. Universitetsbyen har masser at byde på for internationale studerende med sit unikke miljø og fleksible studieprogrammer. Otagos fremragende akademiske omdømme, undervisningspersonale i verdensklasse, stærke kultur og aktive campusliv tiltrækker talentfulde og kreative studerende fra New Zealand og over hele verden. Beliggende i den sydlige ende af Sydøen kommer du aldrig til at være langt fra hverken strand eller bjerge. Lyder det som noget for dig? Få mere at vide om Otago University.

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology Eastern Teknologiske Institut (EIT) er et af de hurtigst voksende institutter for videregående uddannelse i New Zealand med 10.000 fuldtids- og deltidsstuderende. Uddannelsesstedet blev etableret i 1974 og er ejet af regeringen. Der findes tre campusser: Hawkes Bay, Gisborne & Auckland. Oplev at være en del af et levende læringsmiljø i et af New Zealands bedste institutter for videregående uddannelse. Få uvurderlig erfaring ved hjælp af faciliteter og teknologi, og her får du samtidig praktisk erfaring, så du er klar til arbejdsmarkedet. Se hjemmesiden på Eastern Institute of Technology for at lære mere.

Otago Polytechnic

Otago Polytechnic Otago Polytechnic er en af New Zealands bedste udbydere af praktiske uddannelser og har en lang tradition bag sig, som er kendt for at producere exceptionelle kandidater. Bedømmelserne af de studerendes tilfredshed er blandt de højeste i Australasien, og arbejdsgivere rundt om i verden elsker kandidaterne for deres viden, uafhængighed og kreativitet. Der tilbydes over 100 programmer - fra grundcertifikater og engelsksprogede programmer til ph.d.-grader - på campus i Dunedin, Central Otago og Auckland. Via dette stipendium er der kun adgang til Study Abroad kurserne på deres Auckland campus. Få mere at vide om Otago Polytechnic.

Ara Institute of Canterbury

Ara Institute of Canterbury Ara Institutet i Canterbury er en af New Zealands største institutioner for videregående uddannelse, og den største på Sydøen. Det er en regeringsejet institution, der har et ry for at levere højkvalitetsprogrammer. Ara Institut i Canterbury er et progressivt institut for videregående uddannelse, der leverer undervisning i verdensklasse på videregående niveau i hele Canterbury og Waitaki regionen. Ara blev etableret i 2016, da uddannelsesleverandørerne CPIT og Aoraki Polytekniske Institut slog sig sammen og samlede to veletablerede organisationer og over 200 års kollektiv erfaring og succes. Lær mere om Ara Institute of Canterbury.