Stipendium för att studera vid ditt hemuniversitet

Logo Sparheld Spar-Stipendium: Sveriges mest ekonomiska student

Spar-Stipendium

Information om stipendiet

Institution: 
rabattkalas.se
Name: 
Spar-Stipendium
E-Mail: 
stipendium@rabattkalas.se

Spara kräver envishet och garanterar dåligt humör? Inte alls – inte bara vår erfarenhet, utan också aktuella studier bevisar motsatsen: Den som kan göra mer med mindre, är mycket lyckligare med sitt liv. Sammanfattat på ett enkelt sätt: Den som sparar, vinner!
Särskilt studenter måste ofta klara vardagen med en liten finansiell buffert. Det kräver en hel del självdisciplin och kreativitet: Oavsett bokutbyte, fynda eller hobbyverksamhet – med smarta idéer går det oftast bättre än med ett överfyllt konto.
Vi tycker att spara inte bara var en viktig dygd förr i tiden, utan att det fortfarande är det. Därför söker European Funding Guide tillsammans med rabattkalas.se Sveriges mest ekonomiska student. Klarar du dig utmärkt även med lite pengar? Avslöja dina hemliga knep för oss, ansök och bli vår Spar-Stipendiat.

ÖVERSIKT ÖVER SPAR-STIPENDIUM

Allt som allt utdelas cirka 200.000 kr. Var och en av de tre stipendiater får 3.000 kr i månaden under en period av 12 månader. Det är även möjligt att visa och fördjupa dina egna (spar-) kunskaper i en betald praktik på rabattkalas.se (ersättning på ca 30.000 kr).

ANSÖKAN OM SPAR-STIPENDIUM

Förutsättningar

Varför är du Sveriges mest ekonomiska student? Studenter från alla discipliner kan ansöka genom att svara på denna fråga på ett kreativt sätt.
Video / eller text
Berätta om dig själv och säg varför du förtjänar titeln "Sveriges mest ekonomiska student". Du kan antingen göra en kort video ELLER skriva en kort text. Ladda upp videon på en av de större plattformarna (Youtube, Vimeo, etc.). Lägg märket till att din video borde vara maximalt 1 minut lång. Dessutom bör ordet rabattkalas.se ingå i titel av videon. Om du väljer att skriva en uppsats, får din text endast innehålla maximalt 1000 tecken (inklusive mellanslag).

Urvalsprocess

Du kan skicka in din ansökan fram till 30.09.2017, antingen till stipendium@rabattkalas.se,
eller geom att ladda upp den på www.rabattkalas.se/rabattstipendium i fältet "Delta". En jury beslutar sedan vilka studenter som får ta emot Spar-Stipendium.

Nödvändiga ansökningsdokument

  • Ansökningsformulär: Fyll i ansökningsformuläret med grundläggande information om dig själv.
  • Video eller text: Gör en kort video eller skriv en text, där du beskriver dig själv och förklarar vad gör dej till Sveriges mest ekonomiska student.
  • Du kan ladda upp videon på en videoportal (t.ex. Youtube, Vimeo). Länken till videon måste anges på ansökningsformuläret och bör kopieras direkt.
  • Skicka oss det signerade ansökningsformuläret till stipendium@rabattkalas.se, eller ladda upp det på www.rabattkalas.se/rabattstipendium i fältet "Delta".
  • Bilagan får vara upp till 2 MB.

Ansökningsdatum

Det gäller följande tidsfrist:
Deadline: 
30.09.2017